Premium support

grand-prix-radio-studio

Overzicht veelgestelde vragen

Ja met een Premium abonnement kun je met de Android (Google) of iOS (Apple) app van Grand Prix Radio door ingebouwde VPN techniek overal luisteren naar het live commentaar tijdens de vrije trainingen, kwalificaties en de races. Ga voor de app voor je iPhone naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore."

Je luistert naar het live commentaar van Olav Mol en Jack Plooij door de app te downloaden. Als je nog geen Premium abonnement hebt moet je eerst een account aanmaken zodat je daarna je Premium abonnement kan activeren. De Grand Prix Radio app is te downloaden via de bekende appstores. Ga voor de app voor je iPhone naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore. Hieronder vind je alle andere veel gestelde vragen en antwoorden die je helpen om eenvoudig en probleemloos te luisteren naar het live commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. Veel luister plezier!

Je kunt via de app een premium abonnement afsluiten, dit doe je door eerst een account aan te maken. De Grand Prix Radio app is te downloaden via de bekende appstores. Ga voor de app voor je iPhone naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore.

Een premium abonnement is € 1,99 per maand. Je sluit een premium abonnement af via de app stores van Google en Apple. Belangrijk is dat er tijdens het aanmelden niet wordt gevraagd om creditcard gegevens. De Grand Prix Radio app is te downloaden via de bekende appstores. Ga voor de app voor je iPhone naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore.

Je moet via de app een account aanmaken voordat je een premium abonnement kunt activeren. De Grand Prix Radio app is te downloaden via de bekende appstores. Ga voor de app voor je iPhone naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore.

Je moet via de app eerst een account aanmaken voordat je een premium abonnement kunt aanvragen/activeren. Stap 1 is het aanmaken van je account in de app van Grand Prix Radio. Stap 2 is je account activeren door op de link die je toegestuurd wordt via het opgegeven e-mailadres. Stap 3 is in te loggen in de app met het door jou opgegeven e-mail adres en ingevoerde wachtwoord. Stap 4 is het aanvragen/aanmaken van het Premium abonnement via de appstore van Google of Apple. De Grand Prix Radio app is te downloaden via de bekende appstores. Ga voor de app voor je iPhone naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore.

In de app staat bij het inloggen een link "Wachtwoord vergeten? De Grand Prix Radio app is te downloaden via de bekende appstores. Ga voor de app voor je iPhone naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore."

Nee er wordt tijdens het aanmelden voor een premium abonnement niet gevraagd om creditcard gegevens. De betaling van € 1,99 per maand verloopt via de app stores van Google of Apple. De Grand Prix Radio app is te downloaden via de bekende appstores. Ga voor de app voor je iPhone naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore."

Bij een Premium-abonnement heb je het recht om de Race Gemist te beluisteren. De Race Gemist uitzendingen staan tussen de Updates. Ga op het scherm naar beneden, waar je ze kan vinden en herkennen aan het Premium.be kenmerk. Selecteer de update en geniet (opnieuw) van de race met het live commentaar van Olav Mol en Jack Plooij.

Voor het beheren van meldingen op Android (Google) kun je de volgende stappen volgen: Ga naar "Instellingen" op je Android-apparaat, tik op "Apps & meldingen" of een vergelijkbare optie en klik op "Meldingen" om toegang te krijgen tot de meldingsinstellingen voor apps.Voor meer gedetailleerde instructies en opties, raadpleeg de officiële Google pagina: Meldingen beheren op Android.

Voor het beheren van meldingen op iOS (Apple) kun je de volgende stappen volgen: Ga naar "Instellingen" op je iOS-apparaat, scroll naar beneden en tik op "Meldingen" en pas de meldingsinstellingen aan voor elke app volgens je voorkeuren. Voor een uitgebreide uitleg en specifieke opties, kun je de officiële Apple pagina bezoeken: Meldingen beheren op iOS.

Door een software bug hoor je geen geluid op een Android telefoon in combinatie met de Microsoft Edge internetbrowser. Deze softwarebug zit in de internetbrowser van Microsoft en kunnen wij hierdoor helaas niet verhelpen. Tip is om de standaard internetbrowser of de Chrome internetbrowser te gebruiken.

De betaling van € 1,99 per maand verloopt via de app stores van Google of Apple. Opzeggen kan dan ook alleen via instellingen van je Android (Google) of iOS (Apple) telefoon. Klik hier voor de uitleg voor je Apple telefoon of hier voor de uitleg van je Android Telefoon."