Luister Grand Prix Radio of wordt Premium gebruiker via onze apps

21 dec 2021 door de redactie van Grand Prix Radio
iPhone 13 Pro Max_IMG_CC31D7E135D8-1

Via de Grand Prix Radio app luister je eenvoudig naar de beste danceable hits & classics. Tijdens alle races met Max Verstappen en andere coureurs ervaar je live het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij: commentaar zoals je dat nergens anders hoort. Je hoort Olav en Jack bij de kwalificaties en races, Koen Bakker neemt de vrije trainingen voor zijn rekening. Uiteraard lees je al het actuele nieuws uit de Formule 1, Max Verstappen en andere raceklasses ook via de Grand Prix Radio app. Is er echt nieuws dat je als fan van de Formule 1 of Max Verstappen meteen moet weten? Dan laten we het meteen aan je weten via een push-notificatie, direct op je telefoon.

Voor de echte fans is er nu ook Grand Prix Radio Premium, Premium biedt je regelmatig een kijkje achter de schermen bij Olav Mol en Jack Plooij, bijzondere F1-weetjes en nooit eerder gedeelde verhalen over coureurs en races. De Grand Prix Radio app is gratis te downloaden, voor je iPhone ga je naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore.

Voor de geheel vernieuwde app hebben onze engineers hard gewerkt aan de nieuwe vormgeving en de verbeterde aerodynamica en enkele punten extra downforce. Hierdoor blijf je op een overzichtelijk manier op de hoogte van wat er gebeurt in de wereld van autosport.

 

21 dec 2021 door de redactie van Grand Prix Radio

Live commentaar in race weekenden

Lees meer

Download of upgrade in Apple App Store

Wordt Premium gebruiker!
Naar Apple App Store

Download of upgrade in Play Store

Wordt Premium gebruiker!
Naar Google Play Store