Luister Grand Prix Radio via de app voor iOS en Android

21 dec 2021 door Raymond Janssen
grand-prix-radio-olav-mol

Via de Grand Prix Radio app luister je eenvoudig naar de beste danceable hits & classics. Tijdens alle races met Max Verstappen en andere coureurs ervaar je live het commentaar van Olav Mol: commentaar zoals je dat nergens anders hoort. Je hoort Olav bij de vrij trainingen, de kwalificaties en races.

Uiteraard lees je al het actuele nieuws uit de Formule 1, Max Verstappen en andere raceklasses ook via de Grand Prix Radio app. Is er echt nieuws dat je als fan van de Formule 1 of Max Verstappen meteen moet weten? Dan laten we het meteen aan je weten via een push-notificatie, direct op je telefoon.

Voor de geheel vernieuwde app hebben onze constructeurs hard gewerkt aan de nieuwe vormgeving en de verbeterde aerodynamica en enkele punten extra downforce. Hierdoor blijf je op een overzichtelijk manier op de hoogte van wat er gebeurt in de wereld van autosport.

De Grand Prix Radio app is gratis te downloaden via de bekende appstores. Ga voor de app voor je iPhone naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore.

21 dec 2021 door Raymond Janssen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Contact met Grand Prix Radio

Neem contact op