MercedesAMGCustomerRacing_24hDaytone_2021_01

Aanstaande maandagavond is er weer een gloednieuwe aflevering van Formule 1 aan Tafel te beluisteren. De grootste Formule 1-podcast van Nederland onder leiding van Jeroen Mul heeft weer een mooi lijstje nieuwe gasten waaronder 24 uur van Daytona-winnaar Indy Dontje.

Maandagavond staat er weer een nieuwe Formule 1 aan Tafel voor je klaar, die is opgenomen in het House of Exclusive Cars, Autovilla in Naarden. De eerste gast is niemand minder dan de kersverse winnaar van de 24 uur van Daytona in de GTD-Klasse, Indy Dontje.

Naast Dontje schuift ook onze eigen Ziggo Formule 1-commentator, Olav Mol aan. En natuurlijk is de Nederlandse Guenther Steiner weer van de partij. Frans Verschuur: teambaas, coureur en winnaar van Le Mans samen met Jos Verstappen.

Ook maak je kans op €50 gratis tanken bij TinQ. Luister maandag 8 februari naar onze podcast! Heb je een vraag voor één van onze gasten? Stuur jouw vraag dan nu naar f1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet beantwoorden onze gasten hem.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/02/Olav-Mol.mp4"][/video]

Formule 1 aan Tafel is vanaf maandagavond 21:00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of te beluisteren via je favoriete podcast-app.

Lees ook: F1 aan Tafel: “Renault had niets in de F1 te zoeken”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen