'Australische GP gaat door'

AP-1V5H6GBN52111_news

De organisatie van de Australische Grand Prix heeft laten weten dat ze verwachten dat de race vooralsnog doorgaat. Uiteraard houdt de organisatie de situatie rond het coronavirus nauwlettend in de gaten in samenwerking met de overheid, gezondheidsorganisaties en eerstehulpverlening.

In gesprek met GPUpdate.net laat Andrew Westacott, CEO van de Australische Grand Prix, weten dat de voorbereidingen op Albert Park in volle gang zijn. De zorgen zitten hem naast de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen en bezoekers van het evenement, vooral in eventuele reisrestricties van de Australische overheid. Bezoekers uit China en Iran moeten bijvoorbeeld eerste veertien dagen in quarantaine. Voor mensen uit Italië geldt dit voorlopig niet. Westacott laat wel weten dat 'op het moment niets wijst op meer reisverboden' en 'er geen indicatie is dat de Formule 1 niet op de gebruikelijke manier kan arriveren.'

De Australische Grand Prix staat gepland voor 15 maart. Het zou de 25e keer zijn dat de Formule 1 dan racet in Melbourne.

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden