Balende Magnussen verwijt Haas niets na foute pitstop-call

Magnussen

Kevin Magnussen zag tijdens de Grand Prix van Monaco een vijfde startpositie veranderen in een finish buiten de punten. De Deen kwam zondag in Monte Carlo tot zijn eigen frustratie als twaalfde over de finish.

"Op een gegeven moment hoopte ik dat ik mijn motor zou opblazen", zei Magnussen bij Motorsport.com. "Het is heel teleurstellend resultaat, aangezien we het hele weekend erg sterk zijn geweest. Het team heeft geweldig werk verricht."

Magnussen stopte tijdens de safetycar-periode, terwijl zijn concurrenten buiten bleven. Het lukte de Haas-coureur vervolgens niet om zijn goede uitgangspositie terug te winnen. "Ik heb erg te doen met iedereen binnen het team, omdat de jongens stuk voor stuk hard hebben gewerkt. Ik ga geen voorbarige conclusies trekken, want dat zou veel te makkelijk zijn."

"De dingen gebeuren heel snel. Je moet binnen een split-second een beslissing nemen. Soms gaat dat goed en soms gaat dat fout. Die jongens staan bovendien onder intense druk, dus ik verwijt niemand iets. Maar het is een teleurstellend, dat natuurlijk wel."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen