Bent Viscaal: "Ik had nooit gedacht dat het zo ver zou komen"

door Sven Verveld
WhatsApp-Image-2021-03-02-at-23.29.45

Bent Viscaal gaat eind maart debuteren in het Formule 2-seizoen. De 21-jarige Nederlander gaat de eerste race van het Formule 2-seizoen rijden bij het team van Trident. 

Viscaal mag op 27 maart in de bolide van Trident instappen. Hij reed afgelopen december een test bij het team van Trident en mag nu weer gaan rijden in de bolide. Viscaal reed vorig jaar mee in de Formule 3 bij het Nederlandse team MP Motorsport. In de Formule 3 heeft Viscaal meerdere podia weten te behalen en won hij vorig jaar de race op het circuit van Silverstone.

WhatsApp-Image-2021-03-02-at-23.29.24-389x500
(c) Bent Viscaal PR/Trident

“Blij met debuut”

Het is nog niet duidelijk of Viscaal het hele seizoen of alleen de eerste race gaat rijden. Viscaal vertelt aan Grand Prix Radio dat hij zin heeft in de race. "Ik ben natuurlijk heel erg blij dat ik mijn Formule 2-debuut mag maken in Bahrein. Ik had nooit gedacht dat het zo ver zou komen."

Competitief

Viscaal geeft aan vertrouwen te hebben in het team. "Tijdens de testdag vorig seizoen zag alles er goed uit en ik heb zin in de eerste race. We zien wel waar het schip strandt. Ik verwacht dat we competitief zijn en mee kunnen doen voor de punten", aldus Viscaal.

Het Formule 2-seizoen begint op 27 maart in Bahrein.

Lees ook: Deze Formule 2-kampioenen zagen hun F1-droom stranden

Lees ook: F3: Viscaal achtste op Silverstone, Sargeant wint

Lees ook: Top 5: Meest memorabele Formule 1 persconferenties

door Sven Verveld

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden