Bent Viscaal mag hele seizoen bij Trident rijden

IMG_5566

Bent Viscaal mag de rest van het seizoen blijven rijden bij Formule 2-team van Trident. Na de eerste race in Bahrein, waar Viscaal zijn F2-debuut maakte, mag de Nederlander nu officieel het hele seizoen instappen in de F2-bolide.

Het team had aangekondigd dat Viscaal in eerste instantie alleen dat weekend zal gaan rijden met nog geen zekerheid op een volledig contract. Na een aantal solide races in Bahrein mag de Nederlander dus nu het volledige seizoen afmaken.

https://twitter.com/BentViscaal/status/1387315725556228101

Viscaal is blij met de kans die hij heeft gekregen en ziet het komende seizoen als een uitdaging. "Ik denk dat we al veel vooruitgang hebben geboekt. De testen en races in Bahrein waren veelbelovend en ik zie er naar uit om onze volledige potentie te laten zien", aldus Viscaal.

Giacomo Ricci, team manager van Trident, is ook blij met de toevoeging van Viscaal aan het team. "In zijn eerste F2-weekend voegde Viscaal zich snel bij het team. Hierdoor kon hij maximaal worden geholpen door het team en leerde hij de omgeving van een F2-weekend snel." Ricci is ervan overtuigd dat samen met Viscaal het team mooie resultaten zal behalen.

Bent Viscaal komt op 20 mei weer in actie in de Formule 2, bij de Grand Prix van Monaco.

Lees ook: Callum Ilott nieuwe reserve coureur Alfa Romeo Racing

Lees ook: Bent Viscaal: “Ik had nooit gedacht dat het zo ver zou komen”

Lees ook: Oscar Piastri wint tweede race Formule 2-weekend Bahrein

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden