Bent Viscaal na F3 België: “Werk aan de winkel voor Monza”

Lewis

Speciaal voor Grand Prix Radio blikt Bent Viscaal terug op zijn Formule 3 weekend in Spa. Het was niet het beste weekend voor de Nederlander en er is naar eigen zeggen dan ook werk aan de winkel voor Monza.

Bent Viscaal kende niet een heel sterk weekend in Spa, met een 23ste en een 16de plek als beste resultaat. Na afloop heeft hij er het volgende over te zeggen:

“Het is een erg teleurstellend weekend geweest met een 23ste en een 16de  plek. In de kwalificatie hadden we al veel pech met rode vlaggen en een regenbui. De rode vlag kwam eigenlijk 10 seconden te vroeg, waardoor ik geen tijd kon neerzetten. Na de rode vlag begon het te regenen, dus ik was een van de weinige coureurs die zijn tijd op een natte baan neer moest zetten. Daarom stonden we ook op de 28ste plek.”

“In de (eerste) race hadden we in sector 2 altijd wel sterke tijden, alleen hadden we denk ik iets te veel vleugel staan waardoor we er niet langs kwamen in sector 1 en 3. We hadden veel meer snelheid dan de auto’s voor ons, maar door die twee sectors lukte het inhalen gewoon niet.”

“Vandaag ging het wel iets beter, we reden ook minder achtervleugel. Daardoor hebben we nog een aantal posities kunnen goedmaken. Voor Monza is er nog wel wat werk aan de winkel, en daar kijk ik na een pittig weekend Spa dan ook naar vooruit.”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden