Bleekemolen over Le Mans: 'Zitten er op een droge baan goed bij'

IMG_20200918_095625_088

Ook Jeroen Bleekemolen komt in actie tijdens de 24 uur van Le Mans. Momenteel staan hij en zijn teamgenoten op de achtste plaats, maar de pace is goed en Bleekemolen kijkt uit naar de race.

"We zijn natuurlijk in Le Mans voor de 24 uur. We hebben een prima dag achter de rug", begint Bleekemolen. De Nederlander heeft al veel gereden en zal tijdens het weekend alleen maar meer meters gaan maken. "De auto gaat lekker en met mooi weer op een droge baan zitten we er goed bij. We hebben best wel wat stappen gemaakt."

"We kijken naar voren. Ik heb veel in het donker gereden, dat gaat ook lekker", stelt Bleekemolen. Momenteel staan hij en zijn team op de achtste plaats. "Wat mensen voor me hebben die tijd zeker gezet op wat nieuwere banden, met minder benzine aan boord of een combinatie van beide. Ik denk dat de pace gewoon goed is en we kijken uit naar de race."

De hele update van Jeroen Bleekemolen hoor je op Grand Prix Radio. Ben je benieuwd hoe al die Nederlandse coureurs het dit weekend doen? Zap dan even naar RTL 7 daar kun je vanaf zaterdagmiddag 14.30 uur tot zondag 15.00 uur live de 24 uur van Le Mans volgen! Daarnaast houden we je ook bij Grand Prix Radio op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de 24 uur van Le Mans.

Lees ook: Van Berlo over Porsche Carrera Cup: ‘Het is een super gaaf evenement’

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden