Bottas en Ocon gaan deelnemen aan Virtual Grand Prix

door Tim Koenders
Bottas-en-Ocon

Bottas en Ocon gaan aankomende zondag voor de eerste keer meedoen aan de Virtual Grand Prix. Met de toevoeging van nog twee Formule 1-coureurs staan er inmiddels acht Formule 1-coureurs op de grid. De Virtual Grand Prix wordt dus ook onder de coureurs steeds populairder.

Aankomende zondag zou de Grand Prix van Monaco verreden worden. De Grand Prix wordt natuurlijk weer vervangen door de Virtual Grand Prix. Het circuit van Monaco zit in de officiële Formule 1-game dus zal er gereden worden op het smalle stratencircuit. Er waren al zes Formule 1-coureurs die eerder deelnamen aan de Virtual Grand Prix en voor aankomend weekend zijn hier weer twee namen aan toegevoegd. Valtteri Bottas en Esteban Ocon racen dit weekend ook mee.

Naast Bottas en Ocon zijn natuurlijk Lando Norris, George Russell, Nicholas Latifi, Alexander Albon, Charles Leclerc en Antonio Giovinazzi ook weer aanwezig. Zij zullen samen met andere bekende mensen door de straten van Monaco gaan racen. Leclerc heeft de Virtual Grand Prix al twee keer gewonnen. Russell en Albon hebben beide ook al een overwinning weten te pakken. De vraag is of Bottas en Ocon ook gelijk het hoge niveau van het virtuele racen aan kunnen.

Aankomende zondag zullen we gaan zien hoe snel Bottas en Ocon zijn in de Virtual Grand Prix. Het wordt in ieder geval niet een makkelijke Grand Prix om mee te beginnen aangezien het stratencircuit van Monaco één van de moeilijkste circuits is op de kalender.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden