Williams krijgt nieuwe livery voor 2020

WilliamsF1_14613_HiRes

Williams komt met een nieuwe kleurensamenstelling voor het komende seizoen, nadat vanochtend bekend werd dat ze hun samenwerking met hun hoofdsponsor ROKiT per direct stopzetten. Ondanks dat is Claire Williams wel vol vertrouwen over de toekomst.

Vanochtend kwam Williams met het verrassende bericht dat ze de samenwerking met ROKiT per direct beëindigen. De hoofdsponsor had een grote invloed op de livery van de auto en zal daarom dus ook wijzigen.

"Uiteraard is de livery iets waar we naar moeten kijken. De F1 hoopt 5 juli weer te kunnen racen. Wij zullen onze nieuwe kleurenschema onthullen voordat we weer terugkeren op de baan", laat teambaas Claire Williams weten aan onder andere Autosport.

Optimistisch over toekomst

Williams laat verder weten met optimisme naar de toekomst te kijken. Het team is recentelijk een samenwerking aangegaan met 1920 Worldwide, een agentschap dat ze moet helpen met commerciële reorganisatie van het team.

"We werken met een nieuw bedrijf en we zijn onze plannen aan het herstructureren en we brengen Williams naar de markt. Williams is altijd goed geweest in het aantrekken van nieuwe partners en ik geloof en heb het volste vertrouwen dat we dat kunnen voortzetten. Dit is een geweldig merk, een geweldig team. En we zijn op een hele spannende reis."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden