Abiteboul zet eindelijk tatoeage na verloren weddenschap

Cyril-abiteboul-gp-rusland

Meer dan een jaar na de verloren weddenschap met Daniel Ricciardo heeft Cyril Abiteboul eindelijk een tatoeage laten zetten. Vorig seizoen maakte Ricciardo bekend dat hij een weddenschap met de voormalig Renault-teambaas had. Als Ricciardo het podium zou halen, zou Abiteboul een tatoeage laten zetten en dat is nu waargemaakt. 

Ricciardo behaalde voor Renault twee keer het podium in 2020, maar zijn eerste derde plaats tijdens de Grand Prix van Eifel zorgde ervoor dat Abiteboul de weddenschap verloor. De weddenschap werd verzonnen nadat Ricciardo een nieuwe tatoeage had laten zetten en de twee heren daarover in gesprek gingen. Abiteboul verliet de Formule 1 aan het einde van 2020 en dus was de grote vraag wanneer die tatoeage eindelijk gezet ging worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

De Honey Badger

Eerder deze week is het duo eindelijk in Londen naar een tattooshop geweest waar Abiteboul een tattoo liet zetten. De voormalig Renault-teambaas heeft nog nooit eerder een tatoeage laten zetten, terwijl Ricciardo al aardig onder de inkt zit. Hij probeert daarom zijn voormalig teambaas gerust te stellen.

Het ontwerp van de tatoeage was ook online een grote discussie. Mede omdat Ricciardo het ontwerp mocht bepalen. Uiteindelijk heeft de goedlachse Australiër gekozen voor zijn spirit animal een 'honey badger'. Daarmee refereert hij ook meteen aan zijn bijnaam in de Formule 1. Na een discussie over het ontwerp en de plek koos Abiteboul voor om de tattoo op zijn kuit te laten zetten.

De volledige video kun je hier bekijken:

Lees ook: Daniel Ricciardo: “Leek wel of we met halve tank begonnen”

Lees ook: F1 aan Tafel bespreekt overlijden Sir Frank Williams

Lees ook: Nieuwe regels voor versnellingsbakken in Formule 1

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden