Daniel Ricciardo: ‘Hier leer ik meer’

5fd2-53bc-5578-457a9724361b_1ad4957801862fae2b64e14104e9df7b45a422e7

Daniel Ricciardo beleeft nog weinig plezier aan zijn overstap naar Renault. De Australiër heeft in de eerste vijf races slechts zes punten gehaald. Ondanks de moeizame start, heeft de voormalig teamgenoot van Max Verstappen geen spijt van zijn overstap naar het Franse team.

Ricciardo maakte vorig jaar de opvallende overstap van Red Bull Racing naar Renault bekend. Tot nu toe is het voor de goedlachse Australiër een flinke stap terug. Renault heeft in de openingsfase van het seizoen de ambitie nog niet waar kunnen maken. Ondanks de matige prestaties staat Ricciardo nog volledig achter zijn besluit. “Als ik bij Red Bull was gebleven, zou ik weer om de vierde plaats rijden. Hier leer ik meer. Ik wist dat we niet direct vanaf het begin mee zouden doen om het podium”, laat Ricciardo aan Reuters weten.

Ricciardo had aan het begin het seizoen wel meer van zijn werkgever verwacht. "Ik had gehoopt dat we sneller zouden zijn. We liggen misschien wel iets achter op schema, maar dat heeft mij zeker niet ontmoedigd. Het is belangrijk dat we positief blijven. “

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen