De Grand Prix van Azerbeidzjan door de jaren heen

door Zus Veldkamp
Premium update
Norris / McLaren / Baku / 2019 Azerbeidzjan
Premium update

De Grand Prix van Azerbeidzjan is een relatief nieuw circuit op de kalender. Pas vanaf 2016 werd er actief geracet op het stratenciruit. De races op een krap en snel stratencircuit zijn nooit saai, maar wat is er de afgelopen jaren in Baku gebeurd? Grand Prix Radio zoekt het uit. 

Het snelle stratencircuit in Baku lijkt niet meer weg te denken van de kalender, toch is het een relatief nieuwe grand prix op de kalender. De Grand Prix van Azerbeidzjan wordt pas sinds 2016 verreden, in dat jaar bekend als de Grand Prix van Europa. Het circuit staat gegarandeerd voor spektakel, denk bijvoorbeeld aan de crash tussen de twee Red Bull-teamgenoten Max Verstappen en Daniel Ricciardo in 2017 of de remfout die Lewis Hamilton de overwinning kostte in 2021, maar hoe zijn de races de afgelopen jaren verlopen? Grand Prix Radio zoekt het voor je uit.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden