De opvallende winnaars van Monza

door Zus Veldkamp
Premium update
10-saturday-monza
Premium update

Dit weekend strijkt het Formule 1 circus neer in Monza. Dit is de laatste race van de triple header en tevens ook de afsluiter van Europa. Het snelle circuit kent een aantal opvallende winnaars en feitjes. Grand Prix Radio zet deze dan ook op een rijtje.

The temple of speed, zoals Monza ook wel wordt genoemd, kent een aantal opvallende winnaars. Zo won vorig jaar Daniel Ricciardo en het jaar daarvoor Pierre Gasly. Ook Charles Leclerc heeft er in 2019 met Ferrari gewonnen, al zit daar wel een smetje op, want die is gewonnen terwijl Ferrari met een illegale motor reed. Opvallend is dat Max Verstappen nog nooit op het podium heeft gestaan. De laatste twee races op Monza is hij zelfs uitgevallen. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden