Deel, tag en win de F1 2020 van Codemasters!

FA913015-808C-4FBB-A1A2-3E37F608BB24

Heb je je altijd al eens een echte Formule 1-coureur willen voelen? En wil je online je vrienden het vuur aan de schenen leggen op het vernieuwde circuit van Zandvoort?

Grijp dan nu je kans, want bij Grand Prix Radio kunnen jij én jouw beste vriend/vriendin deze hele week de game F1 2020 van Codemasters winnen!

F1 2020 is de meest uitgebreide Formule 1 game tot nu toe. Neem zelf plaats in de cockpit en race tegen de beste coureurs ter wereld op legendarische circuits als Spa-Francorchamps, Monaco en natuurlijk Zandvoort. Het spel is nu volledig in het Nederlands, met commentaar van onze eigen Olav Mol!

Zo doe je mee

Wil je samen met één van je vrienden kans maken op de game F1 2020? Ga naar onze Facebook, Twitter of Instagram, deel de door ons geposte foto en tag je racemaatje die ook de game moet winnen. De actie loopt van 3 tot en met 9 augustus, dus wees er snel bij!
Eén keer per dag geven we vier exemplaren weg, dus luister tussen 16:00 en 18:00 naar Grand Prix Radio om te horen of jullie gewonnen hebben! Oh ja, de meest uitgebreide versie krijg je, met Schumacher. Zowel voor Playstation 4, PC of X-Box One. Jij mag kiezen voor welk platform!
Kies hieronder waar je het bericht wilt delen:

Wedstrijdreglement;
Grand Prix Radio speelt de F1 2020-game winactie. De startdatum van de actie is 3 augustus 2020 en loopt t/m 9 augustus 2020. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Grand Prix Radio en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.
1. Organisatie
De wedstrijd F1 2020-game winactie wordt georganiseerd door Grand Prix Radio.
De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Grand Prix Radio. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.
2. Het spel
Vanaf maandag 3 augustus zal op diverse socialmedia kanalen van Grand Prix Radio de actie-foto F1 2020 staan. Door deze te delen, de vraag te beantwoorden en een vriend of vriendin op te geven als mede winnaar, speel je mee voor de dagprijs.
3. Deelname
Je speelt mee zodra je reageert op de posting.
4. Kosten voor deelname
Deelname is gratis.
5. De prijs
Twee exemplaren van het spel F1 2020, per dag, per winnaar.
6. Bijkomende voorwaarden prijs
De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is, hij/zij:

  • dient 16 jaar of ouder te zijn;
  • dient in Nederland woonachtig te zijn;
  • een geldig paspoort of identiteitskaart te hebben en deze ook kan tonen;
  • Grand Prix Radio heeft de bevoegdheid, indien de prijswinnaar niet voldoet aan alle gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.

7. Overige bepalingen
1) Het niet of gebrekkig voldoen aan één of meerdere van voormelde voorwaarden leidt tot uitsluiting van deelname en/of tot het aanduiden van een andere winnaar.
2) Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt elke deelnemer het volledige reglement.
3) In geval van misbruiken, misleiding of bedrog behoudt Grand Prix Radio zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer(s) zonder meer uit te sluiten van deze wedstrijd en/of andere wedstrijden georganiseerd door Grand Prix Radio.
4) Prijswinnaars dienen hun gegevens achter te laten in de beantwoording van de mail waarom hen bekend wordt gemaakt dat ze de dag-winnaar zijn.
5) Persoonlijke gegevens worden niet bijgehouden of opgeslagen. De gegevens worden ook niet doorgegeven aan derden.
6) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen van voor de periode van ten minste 2 maanden.
7) Medewerkers van Codemasters of Grand Prix Radio zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.
8) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.
9) Grand Prix Radio is niet aansprakelijk voor eventueel verlies tijdens de verzending van de prijzen.
10) Grand Prix Radio behoudt zich het recht voor om bepaalde onderdelen van dit reglement te wijzigen.

Grand Prix Radio streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 30 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot het contactformulier op de website van Grand Prix Radio.

 

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen