photo_2021-11-29-22.12.14

In aanloop naar de op een na laatste grand prix van dit seizoen praat Mattie Valk in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, met spraakmakende gasten. Onderwerp van gesprek zijn onder meer het overlijden van Frank Williams, het budgetplafond in de Formule 1 én de problemen van Mercedes.

Testcoureur

Te gast in de 'award winning' podcast is deze week om te beginnen Jeroen Mul, coureur en testcoureur van Lamborghini. Mul acht de kans dat Verstappen wereldkampioen wordt heel groot. "Groter dan vijftig procent? Ja!"

Idol

Ook te gast is musical-ster én groot Formule-1-fan Bettina Holwerda. Je kunt haar kennen van haar rollen in de musicals Grease en Mamma Mia én als echtgenote van Jim Bakkum. Haar 'idol' in de F1 is niettemin Max.

Frank Williams

Uiteraard schoof ook Frans Verschuur aan aan de podcasttafel van F1 aan Tafel. Verschuur, de laatste teambaas die een Verstappen kampioen maakte, memoreert uiteraard ook de deze week overleden Frank Williams en kent Williams nog uit de tijd dat de teams niet zo groot waren. "Hij wist eigenlijk alles en had overal verstand van. Dat was ook z'n zwakte", aldus Verschuur.

Saoedi-Arabië

En natuurlijk wordt ook vooruitgeblikt op volgend weekend wanneer in er Saoedi-Arabië wordt geracet. Alle reden dus om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel.

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden