F1 aan Tafel: Het fiasco van de FIA

alonso sprint imola

Minder sprintraces voor Max Verstappen, de F1-bolide van Team Haas, een e-mailadres voor Frans Verschuur én… hij was weg, maar nu is hij weer terug. Daarover gaat het in deze nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Net als elke week ontvangt presentator Mattie Valk ook deze week weer spraakmakende gasten. Wat te denken van Indy Dontje, vorig jaar nog winnaar van de 24 uur van Daytona. “Dit jaar? Ik zat thuis op de bank!”, zegt Dontje. Ook Gijs van Lennep schoof deze week aan. Van Lennep, voormalig F1-coureur en Le Mans-winnaar, is wel klaar met Lewis Hamilton: “Russell gaat Hamilton gewoon verloren rijden, volgend jaar.”

Hamilto vraag om aandacht

En hij mag niet ontbreken, de enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte: Frans Verschuur. Ook hij is blij dat Hamilton weer van zich heeft laten horen. “Een inkoppertje! Hij vraagt om aandacht, die man”, aldus Verschuur.

24 uur van Daytona

Verder praten de mannen natuurlijk over de bolide van Haas, over de veelbesproken Q2-regel en met Indy Dontje gaat het over de 24 uur van Daytona. En je maakt deze maand kans op twee tribunekaarten voor de grote prijs van Hongarije. 

Reden te meer om weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. 

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast F1 aan Tafel wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden