F1 aan Tafel: Het Jaar van Max, deel 1

10-saturday-monza

De winterstop is officieel begonnen. Daarom wordt de komende drie weken in F1 aan Tafel teruggeblikt op het Formule 1-seizoen 2021. Een legendarische titelstrijd met als resultaat Max Verstappen die voor het eerst wereldkampioen is geworden. Herbeleef het historische seizoen in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse 'awardwinning' podcast van Grand Prix Radio.

Robin Leféber

Grand Prix Radio-dj Robin Leféber zal de podcast aan elkaar praten met highlights van Olav Mol uit de races maar ook opmerkelijke gesprekken en uitspraken uit de podcasts van het afgelopen seizoen komen aan bod.

SI202112120273_hires_jpeg_24bit_rgb-700x465
Foto: Red Bull Content Pool (Kamran Jebreili/Getty Images)

Winnen

Ook in deze speciale afleveringen van F1 aan Tafel maak je kans op €50,– gratis tanken bij TinQ in 'Raad het Autogeluid'. Luister naar deel 1 van 3 van 'Het beste van 2021' van F1 aan Tafel.

Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel.

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

Lees ook: Wolff: “Grenzen overschreden in contact Masi op boordradio”

Lees ook: Audi wil meedoen aan Formule 1

Lees ook: Interview Frits van Amersfoort: “Overstap naar F2 en F3 avontuurlijk en uitdagend”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen