photo_2021-11-15-20.12.48

50.000 dollar boete voor het aanraken van een vleugel, waarschuwingen voor slingeren en een cadeautje van Bottas aan Hamilton. Genoeg om over na te praten in weer een nieuwe aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. 

Presentator Mattie Valk deed dat uiteraard weer met drie spraakmakende gasten. Als eerste was daar Atze Kerkhof, teambaas van simrace-team Redline, die nog steeds enthousiast is over de geweldige race in Brazilië. "Ik heb nog nooit zo'n spectaculaire race gezien waarin iedereen tot het gaatje gaat om voor te blijven. Met het mes tussen de tanden!"

Enorme soap

Ook aangeschoven was F1-commentator Olav Mol, die rechtstreeks vanuit Brazilië via Schiphol bij de Harbourclub arriveerde. "Het was racen, racen racen!" Mol vond het ook een enorme soap, "met al die reglementen die moesten worden gehanteerd, zeker voor sommige mensen die de sport niet goed genoeg kennen." 

Uiteraard was ook Frans Verschuur aanwezig. Verschuur, de laatste teambaas die een Verstappen kampioen maakte, hekelt de hoogte van bepaalde straffen. "50.000 dollar voor het aanraken van een vleugel? Waardeloos!"   

Titelkansen Verstappen

En natuurlijk werd er vooruitgeblikt op de race van Qatar, gespeculeerd over de titelkansen voor Verstappen, die werd uitgefloten bij het podium. Wat de mannen daarvan vonden, hoor je ook. 

Wederom voldoende redenen om te luisteren naar een nieuwe aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio!

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden