F1 aan Tafel met o.a. Rudy van Buren en Floris Wijers

IMG-20210102-WA0001-1

Op maandagavond 4 januari staat er weer een nieuwe aflevering van F1 aan Tafel voor je klaar. De eerste aflevering van seizoen 3 alweer. Onder leiding van presentator Jeroen Mul zullen Frans Verschuur, Rudy van Buren en Floris Wijers het laatste racenieuws bespreken. 

Grand Prix Radio luidt het nieuwe jaar in met een nieuw seizoen van de grootste F1-podcast van Nederland: F1 aan Tafel. Live vanuit The Grand Prix Radio Headquarters in Amsterdam zullen onze gasten in gesprek gaan over wat er leeft in de wereld van de Formule 1.

Jeroen Mul zal tijdens deze eerste aflevering van seizoen 3 de presentatie voor zijn rekening nemen. De eerste gast die aanschuift is Esports-coureur voor het Formule 1-team van Haas; Floris Wijers. De tweede gast die aanschuift is coureur in de Porsche Carrera Cup voor het team van Cartech Motorsport, simulator- en testcoureur voor het team van Mahindra Racing en Worlds Fastest Gamer; Rudy van Buren. En onze laatste gast van de avond is teambaas, coureur, winnaar van Le Mans en tevens een man die nooit een blad voor de mond neemt; Frans Verschuur.

Tijdens deze nieuwe aflevering van F1 aan Tafel maken we de winnaar bekend van het gesigneerde boek van Jack Plooij: 'In de pits gebeurt altijd iets'. Meedoen aan deze winactie kan nog tot zondagavond 23:59 uur. Luister voor de prijsvraag naar de aflevering van F1 aan Tafel van vorige week.

Heb je een vraag voor één van onze gasten? Stuur die dan zo snel mogelijk via de mail naar f1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet beantwoorden onze gasten live jouw vraag!

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/01/VID_20210102_125145_793.mp4"][/video]

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen