F1 aan Tafel: Mattie Valk en o.a. Tim en Tom Coronel

door Hidde Wissels
Mattie-persfoto

Maandag 18 januari is er weer een gloednieuwe podcast te beluisteren op Grand Prix Radio. Bij Mattie Valk schuiven de gebroeders Coronel aan om over hun Dakar-avontuur te praten, samen met vaste gast Frans Verschuur. 

Maandagavond staat er weer een nieuwe F1 aan Tafel voor je klaar, die is opgenomen vanuit het House of Exclusive Cars, Autovilla in Naarden. De Dakar-rally is afgelopen en Mattie gaat die aan tafel bespreken net als al het andere racenieuws.

De eerste twee gasten zijn de broers Tim en Tom Coronel, die net zijn teruggekomen uit Dakar. In het algemeen klassement werden ze 26e en zitten nu al bij ons aan tafel. De derde gast is uiteraard Frans Verschuur, inmiddels een bekend gezicht bij onze podcast. Hij is teambaas, coureur en winnaar van Le Mans samen met Jos Verstappen.

Heb je een vraag voor één van onze gasten? Stuur die dan zo snel mogelijk via de mail naar f1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet beantwoorden onze gasten jouw vraag!

[playlist type="video" ids="61279"]

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.

door Hidde Wissels

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen