F1 aan Tafel met Olav Mol, Jack Plooij en Frans Verschuur

81fe1cffe00d7ba73545ecb2599f936d_L

Het Formule 1 seizoen mag dan na dit weekend afgelopen zijn, de grootste F1 podcast van Nederland gaat gewoon door. Jack Plooij en Olav Mol schuiven op  maandag aan en bespreken het voorbije jaar met Frans Verschuur en Jeroen Mul.

De twee journalisten, die rechtstreeks vanuit Abu Dhabi invliegen, waren aanwezig bij bijna iedere race dit jaar en hebben ontzettend veel gespreksstof over het spectaculaire seizoen van 2020. Zo stonden er dit jaar dertien verschillende rijders op het podium en zegevierden er voor het eerst sinds 2013 vier verschillende teams tijdens een Grand Prix.

Vanuit de Harbour Club in Vinkeveen blikt Jeroen Mul met gasten Frans Verschuur, Olav Mol en Jack Plooij terug op het F1 seizoen van 2020 en de Grand Prix van Abu Dhabi. Hopelijk hebben ze naast een sensationeel seizoen ook nog een mooie Grand Prix van Abu Dhabi achter de rug waarover ze ons kunnen bijpraten.

Heb je een vraag voor één van onze gasten, mail dan naar F1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet beantwoorden ze aanstaande maandag live jouw vraag.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2020/12/IMG_2640-1.mp4"][/video]

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen