F1 aan Tafel met Rintje Ritsma, Jeroen Mul, Olav Mol en Frans Verschuur

Verstappen-gp-turkije-1

Aanstaande maandag, 30 november, staat er weer een nieuwe F1 aan Tafel, de grootste F1-podcast van Nederland, voor je klaar. Rintje Ritsma, Jeroen Mul en Frans Verschuur bespreken onder leiding van Mattie Valk het laatste racenieuws. Daarnaast is ook Olav Mol, live vanuit Bahrein, virtueel aanwezig.

Vanuit het Event Center van de Harbour Club in Vinkeveen blikken de gasten onder leiding van Mattie Valk terug op de Grand Prix van Bahrein. De hoogte- en dieptepunten zullen besproken worden en er wordt vooruitgeblikt op het volgende raceweekend, dat ook in Bahrein plaats zal vinden.

Presentator Mattie Valk zal dit samen met vier gasten doen. De eerste gast is Olav Mol die live vanuit Bahrein virtueel aanschuift. De tweede gast die aan tafel zit is viervoudig wereldkampioen en zesvoudig Europees kampioen; Rintje Ritsma. Ook Lamborghini-coureur en deskundige Jeroen Mul zal aanschuiven bij F1 aan Tafel. En last but not least hebben we een tafelgast die nooit een blad voor de mond neemt. Hij is teambaas, coureur en winnaar van Le Mans; Frans Verschuur.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2020/11/VID-20201128-WA0001.mp4"][/video]

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen