F1 aan Tafel met o.a. Roger Hermans en Tom Coronel

IMG_20201218_170026

Het Formule 1-seizoen mag dan wel afgelopen zijn, de grootste F1-podcast van Nederland gaat gewoon lekker door. Op maandag schuiven er weer drie gasten aan om onder leiding van presentator Jeroen Mul het laatste racenieuws te bespreken. Met de nieuwe contractdeal van Pérez bij Red Bull Racing en de documentaire van Max Verstappen is er voldoende om over te praten, dus zorg ervoor dat je het niet mist!

Op maandagavond, 21 december, staat er weer een gloednieuwe aflevering van F1 aan Tafel voor je klaar, live opgenomen vanuit The Grand Prix Radio Headquarters in Amsterdam.

Presentator Jeroen Mul zal samen met drie tafelgasten in gesprek gaan over het laatste nieuws in de wereld van de Formule 1. De eerste gast is directeur bij Max Verstappen Travel en Max Verstappen Merchandise; Roger Hermans. De tweede die aanschuift is een coureur die binnenkort deelneemt aan de Dakar Rally; Tom Coronel. En onze laatste gast van de avond is teambaas, coureur, winnaar van Le Mans en tevens een man die nooit een blad voor de mond neemt; Frans Verschuur.

Heb je een vraag voor één van onze gasten, mail dan naar F1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet beantwoorden ze aanstaande maandag live jouw vraag.

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2020/12/IMG_20201218_165941_642.mp4"][/video]

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen