F1 aan Tafel met o.a. Sylvana IJsselmuiden, Ronald Molendijk

111

Aanstaande maandag, 7 december, staat er weer een nieuwe F1 aan Tafel, de grootste F1-podcast van Nederland, voor je klaar. Sylvana IJsselmuiden, Ronald Molendijk en Frans Verschuur bespreken onder leiding van Mattie Valk het laatste racenieuws. 

Vanuit het Event Center van de Harbour Club in Vinkeveen blikken de gasten onder leiding van Mattie Valk terug op de Grand Prix van Sakhir. De hoogte- en dieptepunten zullen besproken worden en er wordt vooruitgeblikt op het laatste raceweekend van het seizoen dat in Abu Dhabi plaats zal vinden.

Presentator Mattie Valk zal dit samen met drie gasten doen. De eerste gast is model, presentatrice én Formule 1-kenner; Sylvana IJsselmuiden. De tweede gast die aanschuift is Le Mans-winnaar Frans, geen blad voor de mond, Verschuur. Hij is actief als teambaas en coureur. Onze laatste gast van aanstaande maandag is platenproducer, jurylid bij Idols, analist bij Shownieuws en Formule 1-liefhebber Ronald Molendijk.

Heb je een vraag voor één van onze gasten, mail dan naar F1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet beantwoorden ze aanstaande maandag live jouw vraag.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2020/11/Frans-Verschuur.mp4"][/video]

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen