2021PortugueseGrandPrixSundayGP2103_134102_09I2834

In F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, blikken de gasten terug op het afgelopen raceweekend. Lando Norris eindigde bij de Grote Prijs van Portugal op de vijfde plaats en staat nu op de derde plaats in het klassement. Zijn team, McLaren, staat nu derde in het klassement voor het constructeurskampioenschap. Teambaas Frans Verschuur durft te stellen dat McLaren de derde beste auto van het veld heeft. 

Verschuur: “Leuk dat Ricciardo ook wakker wordt. Hij denkt: 'ik kom bij McLaren en ik ben eigenlijk best wel goed, maar oh jee: daar zit Norris'. Daar had hij even niet op gerekend.”  Verschuur vindt dat Ricciardo bij de besten hoort en Norris goed kan bijhouden tijdens de race. Verschuur: “McLaren heeft niet zo veel dingen die ze mogen veranderen vanwege de motoromzetting van dit jaar, maar ik vind het goed wat McLaren gedaan heeft.”

2021PortugueseGrandPrixFridayGP2103_113343_1ST6643-700x467
© McLaren Media Centre

Radio-dj Dennis Ruyer heeft het gevoel dat Ricciardo op de goede weg zit, ook mentaal. Ruyer: “Als ik hem zie in interviews, dan denk ik dat Ricciardo wel zou kunnen aansluiten dit seizoen.” Verschuur denkt dat Ricciardo na de Grand Prix van Portugal wakker is geworden. Verschuur: “Nu gaat hij naar data kijken en een beetje praten met zijn engineer. Het is wel klaar met het lachen en feesten.” Ruyer: “Precies, dat feesten kan met kerst wel weer.”

De complete aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, is hier te beluisteren:

Lees ook: Nico Rosberg: "Verstappen begint te leren hoe goed Hamilton is 

Lees ook: Podiumplek voor Jeroen Bleekemolen in GT4 America Series

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen