photo_2021-10-04-20.26.28

In de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, kijken de gasten vooruit naar de Grand Prix van Turkije, dit weekend in Istanboel. Ook deze week schuiven er weer aansprekende gasten aan de tafel van presentator Mattie Valk. Wat te denken nieuwsverslaggever Evelien de Bruijn die terloops opbiecht dat ze ooit 280 kilometer per uur reed in de Porsche van haar man. 

Ook te gast is Edwin Smulders, de bekende society-fotograaf. Smulders heeft Max Verstappen tientallen malen voor z'n lens gehad, maar heeft nooit voor hem in de bosjes in Monaco gelegen. "Max is niet heel belangrijk voor de bladen", aldus Smulders.

Uiteraard schuift ook Frans Verschuur aan in F1 aan Tafel. Verschuur kon het altijd goed vinden met Jos Verstappen, die hij ooit kampioen maakte. Met hem sprak Mattie over het 'verouderen van asfalt'. 

Daarnaast gaat het ook over dat F1-nieuws dat eindelijk is bevestigd: de racekalender wordt dit seizoen uitgebreid met race in Qatar. Deze grand prix wordt verreden op 21 november, als onderdeel van de triple-header met Mexico en Brazilië: "Ik vind dat de FIA moet beslissen of er moet worden gereden in Qatar. Uiteindelijk gaat het om te sport", aldus Smulders. 

Dat en meer in deze aflevering van de grootste F1-podcast van Nederland. Luisteren dus!

F1 aan tafel is door de Podcast Awards genomineerd voor de beste sportpodcast van 2021. Stemmen kan nog steeds via www.podcastawards.nl. We rekenen op je!

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden