F1 aan Tafel: Verstappen vecht Maximaal

IMG_5044

Het weekend waarin Hamilton weer domineerde, Verstappen netjes tweede werd en de extra punt voor de snelste raceronde pakte en ook Fernando Alonso die na zeven jaar weer terugkeerde op het podium. Presentator Mattie Valk bespreekt het allemaal in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse 'awardwinning' podcast van Grand Prix Radio. Dat doet hij ook weer met drie bijzondere gasten vanuit The Harbour Club in Vinkeveen.

De eerste gast in deze aflevering is John van Lottum, voormalig Nederlands prof-tennisser die ooit op Wimbledon stond maar nu onder andere actief is voor de Formule 1 op het gebied van het entertainment rondom de podiumshows.

Meer passie in Brazilië of Mexico

Presentator Mattie Valk vindt dat de regie gedurende de race vooral gefocust was op de uitzinnige fans op de tribune. Van Lottum denkt dat de regie vooral wilde benadrukken dat er wel publiek is in Qatar die op sport afkomen. "Het is wel een stuk minder dan als je Brazilië of Mexico ziet waar de echte passie natuurlijk meer naar voren komt."

Te veel vluchten

Ook zit Olav Mol, Ziggo F1-commentator en net terug vanuit Qatar weer aan tafel.
Mattie Valk vraagt in hoeveel vliegtuigen hij heeft gezeten tijdens de triple header. Mol denkt zelf dat het er een stuk of 11 zijn geweest. "Laten we het er op te veel houden!"

Respect voor Alonso

Zoals elke week is vaste waarde Frans Verschuur, de laatste teambaas die een Verstappen kampioen maakte ook weer van de partij. Verschuur komt terug op zijn uitspraken aan het begin van het seizoen over de terugkeer van Fernando Alonso in de Formule 1. "Achteraf toch een goed idee en daar heb ik dan alleen maar respect voor dat hij het toch nog kan opbrengen."

Vooruitblik Saoedi-Arabië

Over twee weken wordt er weer gereden maar de tafelgasten wagen zich vast aan hun podium voorspellingen. Verschuur zegt dat het voor Jeddah bekeken is en het heel duidelijk is dat Max gaat winnen. Hij baseert dit op inzicht, vanwege het nieuwe circuit in Jeddah en ook omdat de Mercedes-motor in vermogen achteruit gaat.

Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel. 

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden