F1 aan Tafel wint Dutch Podcast Award

website-banner-APRIL

F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, heeft de Dutch Podcast Award gewonnen in de categorie Sport. De Dutch Podcast Awards worden jaarlijks uitgereikt door nieuwszender BNR in negen verschillende categorieën. F1 aan Tafel werd de opvolger van De Rode Lantaarn.

Presentator Mattie Valk was ontzettend blij met de titel. "Deze award is een prachtige blijk van waardering van al die luisteraars, die wekelijks onze podcast downloaden", aldus Valk.

"Bevestiging dat we op de goede weg zijn"

Ook het gezicht van Grand Prix Radio, Olav Mol, is trots op de titel. "We hebben met F1 aan Tafel nu een stevige plek in het Nederlandse medialandschap veroverd met gemiddeld ruim 50.000 luisteraars per week. Deze award bevestigt maar weer eens dat we op de goede weg zijn."

In F1 aan Tafel ontvangt Mattie Valk wekelijks coureurs, bekende Nederlanders en mensen met een passie voor autosport die het actuele racenieuws bespreken. Vaste gast Frans Verschuur kijkt uit naar de uitreiking in het Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. "Eindelijk kan mijn smoking weer uit de mottenballen", aldus een lachende Verschuur.

Lees ook: F1 aan Tafel: “23 races te veel voor het F1-personeel”

Lees ook: F1 aan Tafel: “Competitie wordt volgend jaar compleet anders”

Lees ook: Olav Mol: “Dit zijn wel heftige potjes autoracen”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen