F1 deelt eerste officiële beelden Bahrein ‘Outer Track’

0033

De Formule 1 doet de komende weekenden twee keer het Bahrein International Circuit aan. Terwijl tijdens het eerste raceweekend het normale Grand Prix circuit wordt gebruikt, wordt er voor de tweede race voor een alternatieve lay-out gekozen. De eerste officiële beelden van hoe dat rondje eruit komt te zien zijn nu opgedoken.

De Formule 1-fans zijn in dit unieke 2020-seizoen al getrakteerd op de terugkeer van onder andere Istanbul Park, Imola en de Nürburgring en nieuwe, spectaculaire circuits als Mugello en Portimao. In het weekend van 4 tot en met 6 december wordt er een volgend uniek circuit aangedaan: de zogenaamde ‘Outer Track’ van het Bahrein International Circuit.

Het slechts 3,5 kilometer lange en bloedsnelle circuit doet qua lay-out denken aan een oval. De verwachting is dat de Formule 1-bolides tijdens de kwalificatie het rondje in minder dan 55 seconden zullen afleggen. Tijdens de race moeten de coureurs daarom maar liefst 87 ronden afleggen.

Reden voor de Formule 1 om alvast een McLaren 720s over het circuit te sturen en de beelden te delen. Dus fasten your seatbelts en rijd een rondje mee over de Bahrein Outer Track.

https://twitter.com/F1/status/1331358683591176192?s=20

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen