F1-legende Gijs van Lennep te gast bij F1 aan Tafel

Gijs-van-Lennep-2

Vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van de best beluisterde Formule 1-podcast van Nederland, F1 aan Tafel, voor je klaar. Onder leiding van Jeroen Mul bespreken de gasten het actuele racenieuws.

Vanuit het House of Exclusive Cars, AutoVilla in Naarden ontvangt Jeroen Mul deze week niemand minder dan Gijs van Lennep, voormalig F1-coureur, winnaar van de 24 uur van Le Mans met Helmut Marko en 'beste Nederlandse coureur van de 20e eeuw'.

Naast van Lennep schuift ook radio-DJ en F1-liefhebber Dennis Ruyer aan, bekend van Radio 538 en Radio Veronica. Samen met niemand minder dan de laatste teambaas die een Verstappen kampioen maakte en winnaar van Le Mans samen met Jos Verstappen; Frans Verschuur.

Vanuit Portugal is ook Olav Mol van de partij om te praten over het afgelopen raceweekend in Portugal. Je maakt kans op €50 gratis tanken bij TinQ en het Flitsmeister Olav Mol soundpack in 'Raad het Autogeluid'.

Win een reis naar GP van Oostenrijk

Omdat we inmiddels de grens van meer dan 3 miljoen (!!) downloads zijn gepasseerd van de podcast ‘F1 aan Tafel’ vieren we dat met jou. We sturen je naar de Grand Prix van Oostenrijk, in Spielberg, deze zomer met je beste maatje! Compleet en inclusief retourvlucht op zondag, vervoer en toegang tot het circuit. Luister om kans te maken.

F1 aan Tafel is vanaf vanavond 21.00 uur te beluisteren op GrandPrixRadio.nl en in je favoriete podcast-app.

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/04/podcast-promo-frans-verschuur.mp4"][/video]

Lees ook: GP van Portugal: Lewis Hamilton wint op Portimao

Lees ook: Top & Flop: Grand Prix van Portugal, de race

Lees ook: Olav Mol: "Tactisch steekspel tussen Mercedes en Red Bull"

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden