Formule 1 en Spotify kondigen nieuwe podcastserie aan

door Julia Onclin
image

De Formule 1 heeft aangekondigd samen met Spotify een nieuwe podcastserie te lanceren. Het doel van de serie is om fans nog dichterbij het spektakel te brengen door ze van het laatste nieuws, de laatste updates en exclusieve interviews met coureurs te voorzien.

De podcast is geïnspireerd op de populaire YouTube serie 'F1 Paddock Pass'. In deze serie spreekt Will Buxton met coureurs, teambazen  en legendes van de sport. Ook gaat hij in op de laatste paddockroddels. Nu het raceseizoen weer begonnen is zal ook deze serie weer van start gaan.

Daarnaast komt er dus ook een podcastserie die geheel gratis te beluisteren zal zijn op Spotify. Naar verwachting zal de première dit weekend zijn en daaropvolgend kun je elke donderdag, zaterdag en zondag van de Grand Prix-weekenden nieuwe afleveringen beluisteren. De podcast heet: The F1 Paddock Pass-podcast en is te vinden via de onderstaande link.

Mocht je toch liever een Nederlandstalige podcast volgen, dan kun je bij Grand Prix Radio de grootste F1-podcast van Nederland, F1 aan tafel, volgen!

Lees ook: Formule 1 vrije training 1 zit erop: spins voor Verstappen en Gasly

door Julia Onclin

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen