Formule 2 en Formule 3 ook afgelast

door Tim Koenders
F2-EN-F3-ARTIKEL

Nadat eerder vandaag bekend werd dat de Formule 1 race in Bahrein niet door gaat is nu ook bekend geworden dat de Formule 2 en de Formule 3 ook niet gaan rijden in Bahrein. Op 20 maart stond de opening van het nieuwe seizoen op het programma maar dit gaat dus niet door.

Nadat bekend werd dat de Formule 1 niet gaat rijden in Bahrein was het wachten op het bericht dat de Formule 2 en de Formule 3 daar ook niet zullen rijden. Zojuist is dit officieel bekendgemaakt via de website van de Formule 2. CEO Bruno Michel vindt het erg jammer dat er niet geracet kan worden maar geeft ook aan dat momenteel de veiligheid voor de mensen op het circuit het belangrijkst is. Ook geeft hij aan er zo snel mogelijk weer te willen racen.

De 2e race op de kalender voor de Formule 2 en de Formule 3 is Zandvoort. Of dit door zal gaan is nog maar de vraag aangezien de Formule 1 verwacht eind mei pas weer te kunnen racen. Aan het eind van het bericht staat aangegeven dat de vernieuwde kalender voor de Formule 2 later bekend zal worden gemaakt. We zullen zien of Zandvoort daar als opener van het seizoen staat.

 

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen