Frits van Amersfoort te gast bij F1 aan Tafel

Frits-van-Amersfoort-

Maandag is podcastdag, want dan is er weer een nieuwe aflevering van de award winning én best beluisterde Formule 1-podcast van Nederland: Formule 1 aan tafel. Mattie Valk ontvangt zijn gasten in The Harbour Club in Vinkeveen en blikt terug op de Grand Prix van Mexico.

Ook deze keer mag Mattie weer spraakmakende gasten verwelkomen aan tafel. Allereerst Frits van Amersfoort, al ruim 40 jaar eigenaar van Van Amersfoort Racing. Hij heeft coureurs onder z’n hoede gehad als onder andere Jos en Max Verstappen, Tom Coronel en Charles Leclerc. Daarnaast is onlangs bekendgemaakt dat Van Amersfoort Racing in 2022 haar debuut gaat maken in het FIA Formule 3-kampioenschap. Verder schuift Erik Weijers, voormalig directeur en huidig Chief Sporting Officer van Circuit Zandvoort, aan. En vaste waarde aan tafel, de laatste teambaas die een Verstappen kampioen maakte: Frans Verschuur is er ook weer bij.

Winnen!

Ook deze week kun je als luisteraar weer winnen. Je maakt kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ en het Flitsmeister Olav Mol soundpack in 'Raad het Autogeluid'.

Check de podcast ‘Formule 1 aan Tafel’, vanaf maandagavond 21.00u op GrandPrixRadio.nl en in onze app voor je smartphone.

Lees ook: F1 aan Tafel oneens met uitspraken Helmut Marko

Lees ook: F1 aan Tafel heeft hoge verwachtingen van GP Mexico

Lees ook: F1 aan Tafel over Hamiltons mentaliteit in titelstrijd

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen