Geen goede start voor Jeroen Bleekemolen

door Tim Koenders
Bleekemolen-Le-Mans-

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Jeroen Bleekemolen terug op de start van zijn 24 uur van Le Mans. De start voor zijn team verliep niet zoals gehoopt. Het team heeft veel tijd verloren omdat ze schade hadden aan de voorkant van de auto.

“Helaas hebben wij een flinke vertraging opgelopen. Felipe Fraga zat in de auto en er spinde een LMP2 voor hem die hij niet meer kon ontwijken. Hij kon er echt helemaal niets aan doen. Wel hebben we heel veel schade, de radiator en de splitter maar eigenlijk de gehele voorkant. Hij kon de auto nog wel terugrijden. Vijf rondes in de pits gestaan en dat is reëel gezien op Le Mans killing, dan doe je niet meer mee voor het podium. Tegenwoordig is het zo competitief, het gaat om minuutjes. Maar je weet nooit wat er gaat gebeuren, we geven niet op.”

“Er gaat nog veel gebeuren want het gaat waarschijnlijk nog regenen. We gaan hem zeker proberen uit te rijden om te kijken waar we uitkomen. Op dit moment is het wel even balen natuurlijk. Het is een gek jaar en blijkbaar ook niet ons jaar. Maar we gaan zo de helm weer opzetten want ik mag wel lekker doorrijden. In de nacht in de regen zal een zware stint worden maar ik heb er zin in.”

De hele update van Jeroen Bleekemolen is te horen op Grand Prix Radio.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden