George Russell: “Verloor alles in laatste drie bochten”

WilliamsF1_52423_HiRes

George Russell kwalificeerde zich als dertiende voor de Grand Prix van Turkije. Zelf was hij erg teleurgesteld met het resultaat. Na afloop van de kwalificatie liet de Williams-coureur weten dat zijn ronde goed genoeg was voor een plaatsje in het laatste deel van de kwalificatie.

George Russell kijkt niet met een tevreden gevoel terug op de zaterdag in Turkije. De Williams-coureur eindigde als dertiende. De Brit liet weten dat hij met een erg snelle ronde bezig was. Hij wist de ronde niet goed af te maken en verbeterde zich niet voldoende.

Q3 was makkelijk haalbaar

“Ik moest alleen nog even de laatste drie bochten hetzelfde doen als mijn vorige ronde. Dan was ik met zes tienden voorsprong in Q3 gekomen.” De Brit liet tegenover Ziggo Sport weten dat hij zich comfortabel voelde met de omstandigheden. De auto voelde goed aan en zelf had hij er vertrouwen in. “Ik maakte veel fouten, het was een makkelijke Q3 geweest. De ronde in Q2 was genoeg geweest voor een vijfde plaats, wie weet wat er mogelijk was geweest in Q3.”

Lees ook: Top & Flop Grand Prix van Turkije VT3 en kwalificatie

Lees ook: Lewis Hamilton snelste in kwalificatie GP van Turkije

Lees ook: Pierre Gasly rijdt de snelste tijd in VT3 Grand Prix van Turkije

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden