Grand Prix Radio LIVE vanaf Circuit Zandvoort

SI202003040581_hires_jpeg_24bit_rgb

Grand Prix Radio is komend weekend als enige Nederlandse Formule 1-radiozender tijdens de Heineken Dutch Grand Prix live vanaf het circuit te beluisteren. Dat kan online en via DAB+ in delen van de Randstad en op en rond Zandvoort.

Vanaf vrijdagochtend tot en met zondagavond is Grand Prix Radio te horen op en rond Circuit Zandvoort met reportages vanaf de Formule 1-paddock (waar geen publiek, maar wel de teams en de rijders zijn) en ook vanuit de fanzone. Daarnaast zijn alle trainingen met Jack Plooij live te volgen en is ook de kwalificatie op zaterdag en de race op zondag live te volgen op de radio met commentaar van Olav Mol.

Enige Nederlandse radioverslaggever in de paddock

Pitreporter Jack Plooij staat daarnaast uiteraard klaar om de coureurs tijdens én na de kwalificatie en de race te interviewen. Marnix Westhuis is namens Grand Prix Radio als enige Nederlandse radioverslaggever live vanaf de paddock te horen met updates en interviews.

Verder zenden de dj’s van Grand Prix Radio 24 uur per dag live uit en zijn er continu updates vanuit de paddock en fanzone. Ook zijn er steeds actuele updates van de verkeerssituatie van en naar het circuit vanuit het Traffic Center.

Livestream en DAB+

Via een samenwerking met Freak31 is Grand Prix Radio deze week op DAB+ te ontvangen, maar uiteraard komend weekend ook te beluisteren via de livestream (rechts bovenaan) op de website en via de gratis app van Grand Prix Radio voor de smartphone. Houd altijd rekening met vertraging als gevolg van de internetverbinding.

Lees ook: Tijdschema Grand Prix van Nederland

Lees ook: Rechter besluit: Grand Prix van Zandvoort gaat door

Lees ook: F1 aan Tafel: Zandvoort wordt voor Max

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden