Grand Prix Radio trekt Jeroen van Inkel aan voor podcast

VanInkel3

F1 aan Tafel, de grootste wekelijkse Formule 1-podcast van Nederland, weet zich vanaf dit seizoen versterkt met een nieuwe presentator. Levende radiolegende Jeroen van Inkel zal in het Formule 1-seizoen 2020 toegevoegd worden aan het team van Grand Prix Radio en zodoende regelmatig te horen zijn als voorman in F1 aan Tafel.

Van Inkel geldt niet alleen als een grote naam in de radiowereld, hij is tegelijk een groot liefhebber van autosport en de Formule 1 in het bijzonder. Bekend van Veronica, Radio 538, Q-Music en tegenwoordig Radio 5, behoort de stem van Van Inkel tot de meest herkenbare en vertrouwde in de geschiedenis van de Nederlandse radio. Zijn enorme ervaring op de radio leverde hem in 2010 al de Marconi Oeuvre Award op en de liefde voor alles wat vier wielen heeft, gaf hem onder andere de stem van commentatoren Bob Cutlass en David Hobbscap in de films Cars en Cars 2. Daarnaast heeft Van Inkel ook zelf het stuur in handen genomen in diverse raceklasses op het circuit van Zandvoort.

Jeroen van Inkel: ‘Geweldig om F1 aan tafel te mogen presenteren. Ik kijk er erg naar uit om te beginnen aan het nieuwe Formule 1 seizoen. Wat mij betreft is het met de samenwerking met Grand Prix Radio nú al legendarisch’.

De samenwerking met Grand Prix Radio betekent ook hereniging met zijn oude radiomaatje Adam Curry, die dagelijks live op Grand Prix Radio te horen is tussen 10:00 en 12:00 uur vanuit z’n studio in Texas. Van Inkel zal overigens naast het presenteren van de podcast bij Grand Prix Radio ook gewoon doorgaan met zijn dagelijkse ochtendshow bij Radio 5.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen