Grand Prix Radio verkozen tot beste online radiostation

beker-feest-1

Grand Prix Radio is dinsdag bij de verdeling van de Online Radio Awards uitgeroepen tot beste online radiostation van Nederland. Deze zender kreeg van de vakjury, bestaande uit onder andere Erik de Zwart, Isabelle Brinkman en Adam Curry de voorkeur boven de andere vier genomineerden Soulshow Radio, Olympia Radio, KX Radio en XM Radio.

De jury sprak in haar oordeel: "Mooi voorbeeld van een niche radiostation dat zich op één sport richt. Daarnaast spat de bevlogenheid, passie en kennis van dit station af. Met beperkte middelen weten de makers een professioneel klinkend station draaiende te houden met inhoudelijk op maat gesneden expertise en verslagen. De uitstraling via social media en de eigen app past helemaal in de beoogde doelgroep van autosportliefhebbers. Het is goed te zien dat hier vakmensen met visie aan werken."

40797717_1875801525790322_3421357861228249088_o-667x500
De redactie van Grand Prix Radio: vlnr. Patrick Moeke, Natascha Kayser, Olav Mol, Rob Voogd, Jeroen van Eeten, Mike Mulder, Jack Plooij, Peter Klanke en Bas Holtkamp.

Uiteraard zijn 'we' - de makers van Grand Prix Radio - ongelooflijk trots op de award en het juryoordeel, maar vooral op jullie: de fans die op ons hebben gestemd en zonder wie we het nooit zo ver hadden gebracht. Dank!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden