Grosjean mag dinsdag ziekenhuis verlaten

door Tim Koenders
callum-ilott

Romain Grosjean ligt momenteel in het ziekenhuis, hij herstelt van zijn zware crash tijdens de Grand Prix van Bahrein. Het team van Haas heeft naar buiten gebracht dat de Fransman het ziekenhuis morgen, 1 december, alweer mag verlaten.

Hamilton won afgelopen weekend de Grand Prix van Bahrein maar dat is niet waar iedereen als eerste aan denkt. In de eerste ronde crashte Romain Grosjean in zijn Haas nadat hij naar rechts uit wilde wijken voor de auto’s voor hem. Hij had Kvyat niet gezien en raakte de Rus op zijn voorband. Grosjean verloor de macht over zijn bolide en klapte door de vangrail. Gelukkig wist de Fransman op tijd uit zijn brandende auto te komen. Hij werd direct naar het ziekenhuis gebracht.

Momenteel ligt Grosjean nog in het ziekenhuis maar het gaat hem alweer vrij goed. Beide handen zijn erg verbrand. Afgelopen nacht moest hij in het ziekenhuis blijven en dat zal hij vanavond ook nog moeten. Morgen, 1 december, zal hij het ziekenhuis weer verlaten. Op de dag van het ongeluk zelf liet Grosjean al van zich horen.

https://twitter.com/i/status/1333140470604701699

 

 

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen