Hamilton: ''Er is geen droom om naar een ander team te gaan''

door Hidde Wissels
M220914

Lewis Hamilton heeft via Instagram laten weten dat hij niet droomt van een overstap naar een ander team. De zesvoudig wereldkampioen wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Ferrari, maar geeft nu aan dat hij al bij zijn 'droomteam' zit. 

Hamilton heeft aan het eind van dit jaar nog geen nieuw contract. Voordat het coronavirus uitbrak, speculeerden de media volop over zijn toekomst en werd hij al snel aan Ferrari gelinkt. De Brit heeft vijf van zijn zes wereldtitels behaald bij het Duitse automerk. Zijn eerste wereldtitel haalde hij bij McLaren. Dat team werd toen aangedreven door de Mercedes-krachtbron.

''Ten eerste is er geen droom om naar een ander team over te stappen. Ik ben bij mijn droomteam'', begint Hamilton op Instagram. ''Ten tweede is er geen reden voor mij om weg te gaan. Ik ben bij de mensen die sinds dag één voor mij hebben gezorgd. Wij zijn het beste team'', besluit hij.

Hamilton heeft even later zijn bericht op Instagram verwijderd.

Ferrari-teambaas Mattia Binotto heeft aan het begin van het jaar nog aangegeven dat Sebastian Vettel de eerste keus is om ook in 2021 rijder te zijn voor Ferrari.

door Hidde Wissels

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen