F1 aan Tafel: "Hamilton gaat stoppen"

door de redactie van Grand Prix Radio
alonso sprint imola

Het gewicht van de auto van Max Verstappen, de mentale problemen van Lewis Hamilton en de twijfels over de DRS-regelgeving. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio

Presentator Mattie Valk ontvangt wederom spraakmakende autosportgasten. Wat te denken van Rolf Meter, regisseur bij Ziggo. Meter reageert op een Instagram-post van Lewis Hamilton over de mentale problemen van de coureur. “Als Hamilton die problemen heeft, moet hij misschien een signaal afgeven dat hij het niet meer kan of wil.”

Moeizame start

Ook aangeschoven is Indy Dontje, coureur en winnaar van de 24 uur van Daytona. Dontje ziet Lewis Hamilton wel weer opkrabbelen na de moeizame start van dit seizoen. “Ik zou hem zeker nog niet afschrijven”, aldus Dontje. En te gast is Lamborghini-coureur en F1-analist voor Grand Prix Radio Jeroen Mul. En als iemand het weet, is hij het. Is een zwaardere auto moeilijker te besturen dan een lichte? Mul: “Ja!”

Virtual safety car

En uiteraard wordt ook teruggeblikt op de eerste twee grands prix van dit seizoen in Bahrein en Saudi-Arabië en bespreken de mannen de invloed van de virtual safety car op de race-uitslag. Dat en meer in deze aflevering. 

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

door de redactie van Grand Prix Radio

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden