Hamilton: ''We hebben een solide dag kunnen draaien''

door Hidde Wissels
Hamilton-testdag-Silverstone

Lewis Hamilton kijkt met een positief gevoel terug op zijn testdag in voorbereiding op de herstart van het seizoen 2020. In een video dat Mercedes via social media naar buiten bracht, vertelt Hamilton dat hij zich als een vis in het water voelde en dat ze een solide dag hebben kunnen draaien. 

Hamilton nam woensdag plaats in de W09, nadat teamgenoot Valtteri Bottas op dinsdag kilometers mocht maken op het circuit van Silverstone. ''Het is altijd een geweldig gevoel als je de garage de eerste keer verlaat. Het maakt niet uit hoeveel jaar je het doet, het voelt altijd nieuw en fris aan'', begint Hamilton. ''Het is duidelijk een oudere auto, maar het voelde nog steeds fantastisch. We hebben vandaag een solide programma kunnen doorlopen.''

Een aantal F1-coureurs hebben hun bezorgdheid geuit over de tijd om zich aan te passen als er weer geracet mag worden. Hamilton voelde geen problemen tijdens zijn terugkeer in de cockpit.

''Ik voelde me nog steeds als een vis in het water, dus dat is positief. Ik denk dat je je elke keer, als er een grote pauze is, je altijd afvraagt ​​of je nog kunt rijden. Dus het is goed om te weten dat ik het kan, ik ben er klaar voor, ik voel me fit'', besluit Hamilton.

https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1270762902782279682

door Hidde Wissels

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden