Head to head: Bottas versus Zhou

door Zus Veldkamp
Premium update
Alfa Romeo Las Vegas 2023 race
Premium update

Voor de coureurs van Alfa Romeo is het geen makkelijk seizoen geweest. Een auto die moeite had met presteren wat resulteerde in een negende plek in het constructeurskampioenschap zorgde voor een vormdip. Maar wie presteerde er beter in de Alfa Romeo? Is dat Valtteri Bottas of Guanyu Zhou? Grand Prix Radio zet het op een rijtje. 

Het is geen makkelijk seizoen geweest voor Valtteri Bottas en Guanyu Zhou. Beide coureurs van Alfa Romeo hadden moeite met de auto, die kwetsbaar leek te zijn. Zo eindigde het team op de negende plek in het constructeurskampioenschap. Het puntenverschil met de nummer tien, Haas, was maar liefst zeven punten. Onderling ging het nek aan nek, maar wie heeft de beste prestaties neergezet? Grand Prix Radio zet het op een rijtje. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden