Helmut Marko optimistisch over 2020

AP-1T1ASDTWH1W11_news

Red Bull Racing-adviseur Helmut Marko heeft vertrouwen in volgend seizoen. Hij is van mening dat Red Bull van de fouten van dit seizoen heeft geleerd en zegt dat het Oostenrijkse team in 2020 kan strijden om de wereldtitel.

Red Bull beschouwde het eerste seizoen met Honda als overgangsjaar en verwacht in 2020 vanaf het begin competitief te zijn. “We hebben geleerd van onze fouten en zijn optimistisch over het strijden om het kampioenschap. Een fout was dat we te laat waren met de auto. De eerste races stonden we niet waar we wilden staan. Het doel is om volgend jaar vanaf de eerste race competitief te zijn”, laat Marko aan Motorsport.com weten.

Ook de ontwikkeling van motorpartner Honda stemt Marko positief. “Ze hebben gedaan wat ze hebben beloofd, zelfs nog meer dan dat. Qua betrouwbaarheid hebben we geen enkel probleem gehad en er is geen enkel echt motorprobleem geweest. We zijn meer dan tevreden met de samenwerking. En wat er voor volgend jaar in de pijplijn zit geeft ons vertrouwen.”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen