Het verhaal achter eerste F1-overwinning Max Verstappen

SI201605150195_hires_jpeg_24bit_rgb

Het is al bijna vijf jaar geleden dat Max Verstappen zijn eerste Grand Prix won. In de nieuwste aflevering van de videoserie "For Real" van Red Bull, kijkt hij terug naar zijn eerste Formule 1-overwinning. 

In iedere aflevering van "For Real" deelt een topsporter aangrijpende momenten uit zijn of haar carrière, allemaal tot leven gebracht door een speelse en levendige animatie.

In de nieuwste video van het officiële Youtube-kanaal van Red Bull onthult Max Verstappen hoe het was om de jongste F1-coureur uit de geschiedenis te zijn. Op 15 mei 2016 werd hij de jongste winnaar ooit in de geschiedenis van de Formule 1, een record dat niet zomaar verbroken zal worden. Hij won de race pas één week nadat hij werd gepromoveerd naar het Red Bull-team. In de video vertelt hij over zijn Red Bull Racing debuut en over hoe hij zijn eerste overwinning heeft ervaren.

Vanaf het moment dat hij hoorde dat hij naar Red Bull Racing mocht tot en met het moment dat hij zijn vader zag na zijn overwinning, alles wordt verteld. Ben je benieuwd wat er schuilde achter de eerste overwinning van Verstappen? Bekijk de video hieronder:

 

Lees ook:

VIDEO Nieuwe animatie toont aan: halo redde leven Grosjean

5 F1-records die kunnen worden verbroken in 2021

F1 aan Tafel: "Mercedes sterk, maar Max wordt kampioen"

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen