Indy Dontje gaat voor het podium in de GT Masters

door Tim Koenders
Indy-Dontje

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Indy Dontje vooruit op zijn race in de GT Masters. Indy gaat rijden op de Sachsenring, een circuit waar hij verwacht dat een goed resultaat mogelijk is. Hij kent het circuit goed en hij hoopt dat het podium mogelijk is, hij gaat er in ieder geval voor.

“We zijn aangekomen op het circuit in Sachsenring. Vooruitkijkend op het weekend hebben we goede moed hier op de Sachsenring, het is een circuit dat de Mercedes erg goed ligt. Vorig jaar heb ik hier een overwinning gescoord op de zaterdag. We gaan natuurlijk proberen dat dit jaar weer te herhalen. We hebben de vorige race in Hockenheim uiteindelijk afgesloten met een vierde plek. Het podium is helaas nog uitgebleven tot zover. We gaan dit weekend er gewoon voor zorgen dat we op dat podium eindigen.”

“We hebben hier eerder al twee testdagen gehad en die verliepen goed. En nu moeten we kijken of we dat kunnen omzetten. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte en na afloop van het weekend laat ik zeker weer van mij horen.”

De hele update van Indy Dontje is te horen op Grand Prix Radio.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen