Indy Dontje met nieuw chassis op de Red Bull Ring

door Tim Koenders
Indy-Dontje-

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Indy Dontje vooruit op zijn weekend in de ADAC GT Masters. Indy gaat dit weekend rijden op de Red Bull Ring. Door de crash op de Sachsenring moeten ze gaan rijden met een compleet nieuw chassis. Indy is zeer benieuwd hoe het dit weekend zal gaan.

“Ik rij dit weekend weer in de Mercedes AMG GT3, we rijden natuurlijk in die felgele auto. We rijden in een gloednieuwe auto. De Sachsenring was een heel erg slecht weekend voor ons, helaas was de crash zo heftig dat het chassis gescheurd is. Die hebben we niet meer laten repareren. We hebben dus besloten om een nieuw chassis te nemen. De nieuwe evo, we gaan kijken hoe het dit weekend gaat.”

“Hij is sinds gister klaar en we zullen zien hoe het zal gaan. We hebben een testdag waarbij we drie sessies hebben. Vrijdag zijn de officiële vrije trainingen, zaterdag de kwalificatie en race één en zondag weer hetzelfde verhaal. We zijn er helemaal klaar voor. Ik ga jullie op de hoogte houden en ik laat jullie vanuit Oostenrijk weten hoe het gaat.”

De hele update van Indy Dontje is te horen op Grand Prix Radio.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen