Jack Plooij maandag te gast bij F1 aan Tafel

door Sandra Douma
SI201406220285_news

Jack Plooij is een van de gasten van F1 aan Tafel, de grootste Formule 1 podcast van Nederland. Presentator Mattie Valk ontvangt verder ook Paul van Splunteren, en Jack Plooij. Met hen bespreekt hij het actuele racenieuws vanuit AutoVilla in Naarden. F1 aan Tafel is elke maandagavond vanaf 21 uur te beluisteren via deze website en via je favoriete podcastapp.

De eerste gast is Paul van Splunteren, Senior Vice President van Pon Luxury Cars en teambaas in de Porsche Supercup. Als tweede gast schuift Jack Plooij aan, pitreporter voor Ziggo F1 en schrijver van diverse F1-boeken. De laatste gast is vaste waarde van de show, Frans Verschuur. Hij is teambaas, coureur en heeft onder andere Le Mans gewonnen, samen met Jos Verstappen.

Ook maak jij kans op €50 gratis tanken bij TinQ in ‘Raad het Autogeluid’. Wat je daarvoor moet doen? Luister maandag 22 februari naar onze podcast! Heb je een vraag voor één van onze gasten? Mail dit dan nu aan f1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet beantwoorden onze gasten jouw vraag!

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/01/Frans-Verschuur.mp4"][/video]

F1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of te beluisteren via je favoriete podcast-app.

Lees ook: F1 aan Tafel: "Balance of performance zal aanfluiting zijn"
Lees ook: F1 aan Tafel: Motorregelement: Mercedes slechte verliezer

door Sandra Douma

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden